Dreamcatcher – tesatura magica

Buna dimineata, oameni dragi! Buna dimineata, soare! Buna dimineata, mie!

S-au scurs deja mai multe luni in care acest blog a tacut. In tot acest timp am analizat, am organizat si reorganizat locul in care obisnuiam sa ma retrag pentru a da viata tuturor lucrurilor postate aici de-a lungul vremii. Si nu este vorba aici despre spatiul fizic, este vorba despre acel loc din interiorul nostru in care ne intalnim cu noi, locul din care ne luam zilnic energia si pe care obisnuim sa-l ignoram, sau mai bine zis sa uitam de el.

Azi este cea mai speciala zi a noastra pentru ca azi deschidem ochii si primim lumina calda a soarelui, azi zambim universului si tot azi primim zambetul universului in sufletele noastre.

Dragii mei, va doresc sa primiti cu recunostinta aceasta zi minunata, sa va bucurati de fiecare clipa, sa va impacati cu fiecare gand mai putin prietenos care va poate umbri azi fericirea si nu in ultimul rand, sa nu uitati de dorintele si visurile voastre spre care va indreptati zilnic cu bucurie.

 

Azi va voi face cunostinta cu noul membru al familiei noastre; un simbol al unitatii care ne incanta privirile si a carui impletitura magica tine departe visele mai putin frumoase care-si fac aparitia in timpul noptii.

 

 

O zi magica va doresc, si vise cat mai placute.

 

Dacă îți doreşti un articol realizat in atelierul meu, te invit să vizitezi magazinul si pagina mea de facebook aici.
Mulțumesc 🙂