Magneți de frigider din pietre de râu

Magneții de frigider sunt cele mai populare suveniruri pe care le achizitionăm din locurile vizitate de-a lungul timpului.

Fie că achiziționăm aceste obiecte pentru noi sau pentru persoanele dragi nouă, magneții se regăsesc în casa fiecăruia dintre noi, pe un frigider sau o tablă magnetică (în cazul colecționarilor pentru care spațiul de pe frigider destinat magneților, a devenit deja neîncăpător).

În ceea ce mă privește, printre lucrurile pe care le aduc cu mine din fiecare călătorie sau drumeție se regăsesc: pietre, scoici, conuri de brad, bucăți de lemn, frunze uscate sau orice altă bucățică din frumusețile pe care ni le pune la dispoziție natura.

Dar cum nu mi-a plăcut niciodată ideea de a aduna lucruri pe care apoi să le depozitez în cutii despre care nimeni nu o să mai știe nimic în timp, am început să le integrez  în proiectele mele. În felul acesta, fiecare obiect pe care îl creez poartă atât amprenta unor locuri dragi, vizitate in timp, dar și amprenta mea/sau a voastră, prin integrarea acestuia într-un proiect personalizat.

Așa au devenit pietrele principalul suport pentru realizarea unui magnet de frigider unic, vesel, cu o întreagă poveste în spate.

Magneții se pot realiza la comandă dar puteți alege și din colecția de magneți disponibilă în magazinul online aici.

Vă îmbrățișez cu drag și lumină, inimi frumoase ♡.

Spor la colorat si la ganduri frumoase!

Mulțumesc 🙂